icoontjes3

 

 

MeaMax

MeaMax is het ideale kelderkoekoek systeem voor woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen. De voordelen van deze geweldige kelderkoekoeken liegen er niet om. De koekoek is namelijk standaard voorzien van een opzetstuk. De kelderkoekoek kan in een handomdraai gemonteerd worden en past altijd. Naast bovengenoemde kenmerken, hebben de koekoeken standaard een beloopbaar rooster, maar is eventueel verkrijgbaar met een berijdbaar, versterkt rooster en op iedere gewenste hoogte te verstellen.

 

Lees verder >>>

Multinorm

Evenals de MeaMax is ook de Mea Multinorm kelderkoekoek ideaal voor nieuwbouw en renovatie voor kelders bij bedrijfspanden en particuliere woningen. De Mea Multinorm kelderkoekoeken garanderen optimaal licht en ventilatie in de kelder . Deze koekoek is eventueel verkrijgbaar met een altijd passend opzetstuk, zodat de koekoek in hoogte te verstellen is.

 

Lees verder >>>

MEALUXIT

Het MeaLuxit kelderraamsysteem bestaat uit kozijnen van lichte, glasvezelversterkte kunststof en passende raaminzetstukken voor de kelderbouw. Geen gecompliceerde montage meer van kozijnen, maar eenvoudige inbouw of vervanging van raaminzetstukken. De grote keuze aan kozijnkantstukken zorgt voor een groot aantal toepassingsmogelijkheden.

 

Lees verder >>>

MEA AQUA

We hebben steeds vaker te maken met hevige regenval en het aantal overstromingen neemt toe. In toenemende mate worden bouwterreinen vanwege de stijgende grondprijzen gepland in bouwgebieden met een hoog grondwaterpeil of tijdelijk drukkend grondwater.
Om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen aan de bouwuitvoering, heeft MEA speciale producten ontwikkeld die kelders beschermen tegen water en tegelijkertijd
huiselijk comfort bieden.

 

Lees verder >>>

MEAFIX

Eenvoudige montage van kelderkoekoeken, in de met een vezelcementplaat gelamineerde MEAFIX montage-isolatieplaat zijn al bevestigingsgaten geïntegreerd die geschikt zijn voor MEA kunststof kelderkoekoeken. Hierdoor zijn het tijdrovende en foutgevoelige meten en boren volledig overbodig geworden. De montage van de kelderkoekoek kan eenvoudig door één persoon worden uitgevoerd. Omdat er niet door de perimeter-isolatie hoeft te worden geboord, ontstaan bij MEAFIX geen koudebruggen. Op die manier kan probleemloos worden voldaan aan de normen voor huizen met een laag energieverbruik.

 

Lees verder >>>

Meavector

Meavector betonnen kelderkoekoeken worden ingezet bij projecten waar hoge bouweisen worden gesteld. De grote, sterke lichtschachten hebben een lange levensduur en kunnen geproduceerd worden in verschillende afmetingen tot wel 252 centimeter breed. Naast een hoge drukvastheid, geeft deze kelderkoekoek een enorme lichtinval in donkere kelderruimtes. Bovendien is de Meavector geschikt voor alle keldervensters en leverbaar in diverse uitvoeringen met extra opties.

 

Lees verder >>>