gebouwen en bijgebouwen

Gebouwen en bijgebouwen

Onze kelderkoekoeken en -ramen lenen zich uitstekend voor toepassing in allerlei soorten bijgebouwen en recreatiewoningen. De innovatieve MEA-systemen zijn, dankzij hun flexibiliteit en kracht, geschikt voor veel verschillende doeleinden.  

Recreactiewoningen

Wilt u chalets en stacaravans van een onderbouw voorzien? Dan is het belangrijk om de verluchting goed te regelen, zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Bouwimpex biedt een praktische oplossing. Onze MEAMAX en MEA MULTINORM kelderkoekoeken zijn uitermate geschikt voor toepassing onder recreatiewoningen. Ze zijn in hoogte verstelbaar, eenvoudig te monteren en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met onze kelderkoekoeken maakt u vakantiewoningen eenvoudig winterklaar.

Bijgebouwen

De kelderbouwproducten in ons assortiment zijn niet alleen geschikt voor kelders, maar worden ook voor talloze andere toepassingen gebruikt. Onze koekoeken en kelderramen worden bijvoorbeeld gebruikt voor garages, sporthallen, industriële gebieden en agrarische bijgebouwen. Voor alle ruimtes die, net als kelders, meer lichtinval en luchttoevoer nodig hebben, bieden we handzame en professionele oplossingen.

De volgende producten zijn geschikt voor deze toepassing:

MEALUXIT afdekraam

MEALUXIT

MEAMULTINORM kunststof koekoeken

MEA MULTINORM

MEAMAX kunststof koekoeken

MEAMAX