kelderkoekoeken

Installatie drukwaterdichte prefab kelderkoekoeken

In opdracht van Boqo BV uit Eindhoven hebben wij 24 stuks drukwaterdichte prefab kelderkoekoeken geleverd voor een project in Dordrecht. Ze leveren een bijdrage aan de realisatie van lichtinval en ventilatie in het bestaande souterrain. Doordat deze Meavector drukwaterdicht is hoeft men niet bang te zijn voor het hoge grondwater.

Wij hebben dit project mogen filmen, en presenteren hierbij met trots het resultaat!

MEA kunststof kelderkoekoeken zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatie van kelders bij woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen.

 

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Lees hier het Privacybeleid

Populaire Kelderbouwproducten

Gerelateerde projecten

Meavector Aqua

Meavector Aqua: Bescherming tegen binnendringend water

Voor een bedrijfspand in Geffen heeft Bouwimpex zeven Meavector Aqua kelderkoekoeken geleverd in de afmeting 1250x1400x800mm. Voor toepassingen met hoogwater of drukwater worden de Meavector Aqua of Aqua Plus modellen aanbevolen. Deze zijn drukwaterdicht en geschikt voor gebruik conform DIN 18195. Het aangebrachte isolatiemateriaal garandeert een hoge drukvastheid. Overstromingen of waterbelasting onder druk zijn voor deze sterkhouders geen probleem!

Lees verder »
Meavector Kelderkoekoeken

Meavector: stabiele lichtschacht voor het grove werk

En daar vertrekt weer een lading…klaar om hun werk te doen in vooral parkeergarages, openbare en industriële gebouwen, deze kelderkoekoeken geven namelijk een enorme lichtinval in donkere kelderruimtes. Dankzij hun hoge drukvastheid voldoen deze prefab betonnen koekoeken uitstekend aan de eisen voor ruwe bouwterreinen en druk bereden plaatsen. Dankzij de natuurlijke grondstoffen van beton – cement, grind en water – is de Meavector bovendien geschikt voor ecologisch bouwen.

Lees verder »