kelderkoekoeken

Mea Multinorm kelderkoekoeken voor appartementencomplex

De kelder en onderste verdieping van een appartementencomplex in Vlissingen zijn flink gerenoveerd. Bouwimpex leverde vijf Multinorm kelderkoekoeken voor dit project.

MEA kunststof kelderkoekoeken zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatie van kelders bij woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen. Deze hoogwaardige lichtschachten staan bekend om hun maximale lichtinlaat en luchtventilatie.

Meafix isolatieplaten

Bij dit project zijn er ook Meafix isolatieplaten geleverd; hoogwaardig XPS-isolatiemateriaal. Meafix isolatieplaten maken het monteren van de kelderkoekoeken een stuk makkelijker. In de isolatieplaten zijn de bevestigingsgaten namelijk al geïntegreerd, waardoor meten en boren niet meer nodig is, hoe handig is dat!

Bouwimpex heeft de koekoeken in diverse types en afmetingen, lees meer hierover op onze website of neem contact op met ons.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Populaire Kelderbouwproducten

Gerelateerde projecten