kelderkoekoeken

Meavector: stabiele lichtschacht voor het grove werk

En daar vertrekt weer een lading…klaar om hun werk te doen in vooral parkeergarages, openbare en industriële gebouwen, deze kelderkoekoeken geven namelijk een enorme lichtinval in donkere kelderruimtes. Dankzij hun hoge drukvastheid voldoen deze prefab betonnen koekoeken uitstekend aan de eisen voor ruwe bouwterreinen en druk bereden plaatsen. Dankzij de natuurlijke grondstoffen van beton – cement, grind en water – is de Meavector bovendien geschikt voor ecologisch bouwen.

Maximale bescherming en optimale lichtopbrengst in uw kelder

Bouwimpex is specialist op het gebied van innovatieve kelderbouwproducten. Onze kelderkoekoeken en –raamsystemen zorgen voor een optimale lichtopbrengst en een goede ventilatie in kelders. Dankzij een uitgekiend design zijn onze producten niet alleen sterk, maar ook eenvoudig te monteren.

Kelderruimtes zijn er in veel soorten en maten. Ons uitgebreide assortiment biedt voor alle mogelijke toepassingen een passend product. De glasvezelversterkte (GVK) lichtschachten en kelderramen zijn ideaal voor woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen. Maar ook voor zwaar belaste (parkeer) plaatsen, industriële gebouwen en situaties met hoog-/drukwater vindt u bij ons innovatieve kelderbouwoplossingen.

Wij werken exclusief samen met MEA, een internationaal toonaangevende fabrikant van kelderbouwproducten. Onze productexperts ondersteunen u graag met technische kennis en advies. Met 40 jaar ervaring in vrijwel alle sectoren van de bouw, is Bouwimpex een deskundige en betrouwbare partner.

  • Specialist en marktleider in Nederland
  • Uitgebreid assortiment innovatieve kelderbouwproducten
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Talloze toepassingsmogelijkheden
  • Deskundig advies en technische ondersteuning

 

Meavector Kelderkoekoeken

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Populaire Kelderbouwproducten

Gerelateerde projecten