mea-applications-agricultural-industrybuildings-02

Agrarische en industriële gebouwen

Licht, warmte en luchtkwaliteit hebben een grote impact op de algehele prestaties van mensen en dieren. Het is daarom van groot belang om met deze factoren rekening te houden bij het plannen van industriële en agrarische gebouwen. MEA-producten bieden een groot variëteit, eenvoudig te installeren oplossingen, of het nu gaat om de aanleg van parkings, magazijnen, industriële gebouwen of stallen.

MEA levert niet alleen producten voor projecten van onze klanten. We staan ​​ook naast hen en bieden een compleet servicepakket, van de eerste fase tot de uiteindelijke oplevering van het project.

 
 
 
 

MEAVARIO:

Op maat gemaakte ramen en deuren van PVC. MEAVARIO ramen en kozijnen worden exact in de voor uw project vereiste afmetingen geproduceerd en op de bouwplaats afgeleverd. Dankzij ons slimme systeem kunnen de MEAVARIO deuren en ramen worden gemonteerd zonder extra materiaal of complexe installatiestappen. MEAVARIO is de universele oplossing voor alle soorten wandconstructies.

MEALON:

Op maat gemaakt deur- en raamsysteem. Dankzij zijn veelzijdigheid kan het MEALON-systeem vrijwel in elke situatie worden gebruikt en in al zijn afmetingen en functies worden geconfigureerd naar uw behoeften. Wat de beglazing of de openingstypen ooit zijn. Vooral bij renovatieprojecten is het MEALON systeem de beste oplossing.

De volgende producten zijn geschikt voor deze toepassing:

MEAVARIO maatwerk venster

MeaVario

Mealon

MeaLon