Particuliere woningen

Mea kelderbouw toepassingen

Wij produceren en leveren systeemoplossingen voor particuliere woningen, met name voor kelders en buitenfaciliteiten. Dit optimaal op elkaar afgestemde assortiment omvat alles van lichtbronnen, openslaande ramen en kelderdeuren tot systemen voor het opvangen, afvoeren en beheren van regenwater tot roosters.

MEA-producten onderscheiden zich niet alleen door hun hoge kwaliteit; ze zijn ook eenvoudig te installeren en voldoen zelfs aan de hoogste veiligheidseisen. Onze producten zijn gecertificeerd volgens de laatste versies van alle relevante normen. Onze klanten profiteren bovendien van een uitgebreid netwerk van veilige en tijdige leveringen en ondersteuning met deskundig advies.

Lichte en luchtige kelders:

Onze MEAMAX en MEA MULTINORM lichtschachten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met een uitgebreide reeks accessoires. Ze zijn extreem duurzaam en laten natuurlijk licht binnen in alle ondergrondse kamers. Onze ventilatiekokers MEALÜFT AIR daarentegen bieden meer comfort en veiligheid door te zorgen voor goed geventileerde kelders – zonder energieverbruik. Kortom, MEA lichtschachten en ventilatiekokers zijn geweldige energiebespaarders. 

Inbraakbeveiliging en geluidsisolatie:

Onze veiligheidsglasramen bieden betrouwbare bescherming tegen inbraak en geluid van buiten. De roostermatten van onze lichtschachten kunnen optioneel worden voorzien van ultrastabiele sluitsystemen.

Duurzame lichtschachten:

Onze glasvezelversterkte lichtschachten zijn bijzonder duurzaam. Ze zijn wit geschilderd en laten natuurlijk licht van buiten naar binnen in elke kamer van het huis. Onze roosters en afdekkingen, gemaakt van gegalvaniseerd of roestvrij staal, aluminium of glas, beschermen de lichtschacten en houden ze schoon.

Slimme producten voor meer wooncomfort:

Veiligheid, goede ventilatie, verwarmingsregeling en inbraakbeveiliging zijn speerpunten voor elke kelder. Om effectief aan deze eisen te voldoen, moeten ramen en deuren dienovereenkomstig zijn uitgerust. Een magnetisch vergrendelings- en openingsbewakingssysteem (MVS) detecteert bijvoorbeeld veranderingen in de openingshoek. Deze informatie kan worden gebruikt om waar nodig een alarm af te laten gaan of een bericht naar een mobiele telefoon te sturen.

Als alternatief kan de verwarming automatisch worden uitgeschakeld als een raam wordt geopend en weer op de gewenste temperatuur worden gebracht wanneer het raam wordt gesloten. Op deze manier kan een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik worden bereikt. Ramen en deuren van MEA Building Systems kunnen worden geüpgraded met een reeks componenten om handige smart home-oplossingen te vormen.

De volgende producten zijn geschikt voor deze toepassing:

MeaVector Prefab betonnen koekoeken

MeaVector

MEAMULTINORM kunststof koekoeken

Mea Multinorm

MEAMAX kunststof koekoeken

MeaMax

MEALUXIT afdekraam

MeaLuxit

MEA Ventilatiekoker

Mea Multinorm Ventilatiekokers

Mea Accessoires

Mea Accesoires